“FR Accountancy zorgt dat er
achteraf geen verrassingen zijn"

Jaarrekeningen

Degelijk inzicht met jaarrekeningUw bank, de Belastingdienst en misschien ook de Kamer van Koophandel vragen u jaarlijks om een degelijk financieel overzicht, ook wel het jaarverslag genoemd. Wij stellen uw jaarrekening op deskundige wijze voor u op, zowel de enkelvoudige als de geconsolideerde jaarrekening. Correct, snel en duidelijk. Zo kunt u zich concentreren op uw kerntaken in plaats van uzelf bezig te moeten houden met administratieve zaken.

SamenstellingsverklaringU ontvangt van ons bij uw jaarrekening een samenstellingsverklaring. Deze verklaring geeft een belangrijk signaal richting uw bank, de Belastingdienst en overige gebruikers. Wij verklaren daarmee dat uw jaarrekening op vakbekwame wijze en zorgvuldig is samengesteld in overeenstemming met de beroepsvoorschriften van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en dat deze ook voldoet aan de geldende wet- en regelgeving.

FR Accountancy, de specialist op het gebied van jaarverslagen en geconsolideerde jaarrekeningen voor MKB bedrijven in Tilburg, Eindhoven en omgeving.