"FR Accountancy is goed bereikbaar,
ook buiten kantoortijden"

Advies

BedrijfskundigNaast fiscale en accountancy vraagstukken heeft u mogelijk ook behoefte aan een bedrijfskundig klankbord. Vragen over interne organisatie, marketing en/of strategie zijn vaak net zo belangrijk voor uw rendement als een gedegen analyse van uw cijfers. Buiten de waan van de dag kritisch naar uw onderneming kijken levert vaak nieuwe en verfrissende idee├źn op. Wij zullen u hierbij praktisch en kritisch begeleiden.

Onze kennis en ervaring op bedrijfseconomisch en financieel gebied zetten wij in voor o.a.:

  • Het opstellen en beoordelen van uw begroting
  • Begeleiding van uw financieringsaanvragen
  • Fusies en overnames
  • Verbetering van de opzet van uw administratieve organisatie

Algemene planningWat wilt u met uw bedrijf bereiken en op welke termijn wilt u een en ander realiseren? Dit zijn allemaal zaken waarover u uzelf een idee moet vormen om de noodzakelijke plannen en beleidslijnen uit te zetten.

LiquiditeitsplanningWat is het doel van uw onderneming, waarmee maakt u punten en hoe komt u tot de beste score? Het opstellen van bedrijfsplannen en liquiditeitsplannen kunnen u helpen deze vragen te beantwoorden.

Estate-planningWat wilt u verwezenlijken op uw oude dag of in ieder geval na uw werkzame leven? Wat zijn de consequenties op juridisch en fiscaal gebied als u komt te overlijden of anderszins uw activiteiten niet meer uit kunt oefenen? Hoe moet het vermogen met behoud van de juridische waarborgen zo goedkoop mogelijk overgaan van de ene generatie op de volgende?

Dit zijn allen zaken om tijdig over na te denken, waarbij wij u kunnen adviseren.