"FR Accountancy zorgt dat mijn
administratie op orde is"

Administratie

Het op correcte wijze voeren van uw financiële administratie is van groot belang om uw onderneming goed aan te sturen. Het is echter ook een taak waar u zo min mogelijk tijd aan wilt besteden, maar wel alle gewenste informatievoorziening wenst te krijgen. Ons doel, als administratiekantoor, is om u te ontzorgen en tegelijkertijd te voorzien van goede sturingsinformatie. Om dit te bereiken bepalen we in overleg de gewenste inrichting van uw administratie en de mate van automatisering.

Online financiële verwerkingEen complete online verwerking van uw administratie behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Daarbij kunt u altijd en overal de laatste informatie uit uw administratie raadplegen. De hedendaagse mogelijkheden van digitale verwerking levert voor u als ondernemer directe tijdsbesparing op.

Offline financiële verwerkingIndien gewenst kunnen we u begeleiden bij het boeken van uw administratie op uw eigen computer en met uw eigen administratiepakket of zelfs de gehele administratie voor u verzorgen, zowel bij u op kantoor of bij ons. Op basis van de administratie kunnen we vervolgens op efficiënte wijze in de door u gewenste frequentie sturingsinformatie aanleveren, zodat u tijdig bij kunt sturen in uw onderneming.

Met onze administratieve expertise kunt u rekenen op een op uw wensen afgestemde dienstverlening.

SalarisadministratieNaast financiële administratie kunnen we ook de loonadministratie die er ten behoeve van eventueel personeel gevoerd wordt op verschillende manieren voor u verzorgen. De te kiezen methodiek is helemaal afhankelijk van uw wensen en eisen.

FR Accountancy, het administratiekantoor voor MKB bedrijven in Tilburg, Eindhoven en omgeving.