De administratie van uw bedrijf uitbesteden?

Altijd de cijfers op orde hebben.

Het is van groot belang om uw financiële administratie in orde te hebben. Het is echter ook een taak waar u zo min mogelijk tijd aan wilt besteden, maar wel alle gewenste informatievoorziening wenst te krijgen. Mijn doel, als administratiekantoor, is om u te ontzorgen en tegelijkertijd te voorzien van goede sturingsinformatie. Om dit te bereiken bepalen we in overleg hoe ik dit in kan richten danwel volledig over kan nemen.

Online administratie

Een complete online verwerking van uw administratie behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Daarbij kunt u altijd en overal de laatste informatie uit uw administratie raadplegen.

Administratie op maat

Indien gewenst kunnen we een op maat gemaakte administratie afstemmen, waarbij u kunt rekenen op mijn administratieve expertise. Zo kan ik u begeleiden bij het boeken van uw administratie op uw eigen computer en met uw eigen administratiepakket of zelfs de gehele administratie voor u verzorgen, zowel bij u op kantoor als op mijn eigen kantoor.

Salarisadministratie

Naast de financiële administratie kan ik de loonadministratie voor u verzorgen. Op welke manier ik dit voor u kan regelen is helemaal afhankelijk van uw wensen, die ik graag met u bespreek.

Wat uw plannen ook zijn...

FR Accountancy helpt u graag verder!

Neem contact op